APP

KONTAKT

PLANTEMAD

BØGER

SHOPPEN

LIFEDESIGN

OM TINA

HJEM

TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

LIFESTYLE COACH + BUSINESS ADVISOR + HEART BOSSES

BRAVEHEARTED - VISIONEN OM ET SAMFUND MED MERE SJÆL OG MINDRE STRESS

VÆR MED FRA START NÅR APP`EN LANCERES ANSØG NU

Tina Casmoses og Khaterah Parwanis interesse for kunst krydsede engang for mange år siden, da Khaterah havde en barndomsdrøm om at være den første afghanske kunstmaler og tøjdesigner. Hun startede ud med at studere til beklædningsdesigner, mens hun i fritiden vekslede mellem pensler og store lærreder og hendes engagement i sociale projekter og initiativer, målrettet samfundets sårbare borgere.

Undervejs, besluttede hun sig at gå en radikal anden vej, nemlig jurastudiet. Undervejs studiet, arbejdede hun for forskellige sociale projekter og i 2014 mødte vi hende på den offentlige scene, hvor hun var en forgangsstemme for ligestillingskampen i minoritetsetniske miljøer. Hun gik ud med et brag og brød de helt store tabuer, og derfra gik det stærkt.

I 2014 blev hun også rekrutteret til at være talskvinde for exitcirklen, der var den første organisation der både definerede psykisk vold og satte den voldsform på den politiske dagsorden. I 2015, blev hun også projektchef for en af exitcirklens afdelinger, der arbejdede med unge, der var udsat for negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter.

Emner som psykisk vold, negativ social kontrol, manglende ligestilling og ulighed i minoritetsetniske miljøer, religiøs radikalisering er dagsordener, løftet af Khaterah Parwani. Hendes indgående viden som fagperson og hendes personlige erfaringer har været uundværligt for Danmark.

Vi kender hende bedst fra vores tv-skærme, radio-programmer, nyhedsspalter og forskellige sociale platforme, hvor hun har insisteret på et mere lige samfund, et mere åbent samfund og et mere nærværende samfund. De sidste 9 år, har hun arbejdet som leder for forskellige indsatser og som direktør for organisationen LØFT, der har som mission at sikre social mobilitet og frihed til unge, der oplever vold og ulighed. I sit arbejde er hun særligt kendt for sin vidensudvikling og hendes helhedsorienteret metode. Hun har siddet på forskellige bestyrelsesposter, råd og ekspertpaneler og været med til at udvikle alt fra ministerielle manualer til fagpersoner til kommunale handleplaner og bidraget stort til landets forskellige forskningsrapporter. 
Hendes sociale arbejde og dets forandring for målgruppen har fået store anerkendelser gennem eksterne evalueringer. 

TILBAGE TIL RØDDERNE:
Religion og spiritualitet har om nogle været emner, der forbindes med Khaterah Parwanis gang i den offentlige debat. Hendes ligestillingskamp og kamp for individets friheder har været af så principiel karakter, at det har været umuligt at tage de kampe, uden at udfordre konservative religiøse normer, forbud og påbud. Som en der hviler i troen, har hun igen og igen udfordret religioners patent på spiritualitet. Med rødder fra Afghanistan, har hun fået spiritualitet og mystik med modermælken. I hendes barndomshjem, blev der læst Rumi dagligt, ligesom Afghanistans forhistorie med buddhismen fyldte hjemmets kultur, ligesom at billeder med  buddhastatuerne fra Bamyan-bjergene hang på væggene. 

I 2019, gik Khaterah for alvor igang med at granske sine rødder og fordybe sig i holistisk sundhed. Hun blev ramt af alvorlig stress, der tvang hende til at trække stikket og prioritere helbredet. Med en krop i konstant uro og alvorlige symptomer, satte hun sig for at finde en vej ud. 

Hendes kærlighed til bøger, satte hende igang med at læse utallige bøger om spirituelle praksisser. Fordi hun er en praktiker, der udvikler metoder til socialt arbejde, satte hun sig ved arbejdsbordet og forsøgte at danne et overblik over forskellige værktøjer og rutiner. Daglige praksisser med blandt andet meditation og andre rutiner fjernede Khaterahs stress, og endnu bedre, de rustede hende til at tage beslutninger, hun aldrig har turde at tage før. 

For Khaterah handler spiritualitet om at tilstræbe et bevidstfuldt liv. 

"Jeg hørte en vis mand sige, at religion er for mennesker, der frygter helvede, mens spiritualitet er for mennesker, der har været igennem helvede. Det er virkelig rammende. For mig var spiritualitet et valg, man tager, hvis det helvede lærte en vigtigheden af kærlighed".  
TILBAGE TIL FORSIDEN

HVEM er Tina Casmose & khaterah parwani

Om Khaterah

Når jeg i dag kigger tilbage på min karriere, føles det som at jeg har levet ti liv. Uddannelse. Min karriere har været alt andet end ensporet. Jeg betragter livets muligheder som et lille nysgerrigt barn, og jeg har altid fulgt mit hjerte.

DESIGN OG MODE - CASMOSE COPENHAGEN APS:
Som succesfuld modedesigner, har jeg opnået de drømme, mange vil betragte som enestående og umulige. Det har været noget af rejse. En meget kreativ rejse som jeg vil fortælle dig lidt om her:

Jeg blev uddannet fra Danmarks Designskole i 1995 med specialiseret viden indenfor bæredygtigt design. Jeg har tidligt vidst, at jeg ville bruge mit design til at gøre en forskel.

Samme år, i 1995 etablerede jeg Casmose og Vangsgaard, og fra år 2000 gik jeg i luften med mit helt eget brand og etablerede Casmose Copenhagen Aps. Mit brand havde hovedsæde på Nansensgade med engrossalg. Det gik stærkt og hurtigt havde Casmose Copenhagen engrosmarkeder i USA, Japan, Tyskland, Frankrig, Norge, Sverige, Holland, Belgien, Schweitz, Israel, England og Danmark.

Jeg havde egne systuer i Kina, Polen, Portugal og Estland og 2 gange årligt, brød jeg lydmuren med bæredygtige kollektioner til Fashionweek, både i New York, London, Berlin og København.
Jeg havde forskellige samarbejder, blandt andet med MAC Cosmetic NY, og kunder som blandt andet Madonna, Sharon Stone og mange flere. Mit tøj bevægede sig på forskellige røde løbere, lige fra forskellige skuespillere og producere under Cannes festivalen til kostumer til film og musikvideoer.

Jeg valgte tidligt den principielle vej med bæredygtige tekstiler og produktion, og jeg brugte enhver platform til at oplyse forbrugere om tekstilmarkedets manglende etiske sædvaner, og den skade vores produktion påfører vores planet. Mit samarbejde med WWF om udvikling af bæredygtigt certificeret kollektioner og om hvordan vi implementerer certifikater, der sikrer transparens og bæredygtighed blev et vendepunkt for tekstilbranchen.
Fra 2013 til 2018, designede jeg tøj til Lòreal opvisninger i Paris, Helsinki og Kbh, og fra 2013 til 2018, indgik jeg et samarbejde med Creademic.

Min karriere som modedesigner har krydset så mange muligheder og succeser, at den del af mit liv kræver flere hundrede sider.

Sideløbende med min karriere som designer, har jeg rådgivet og ide-udviklet for forskellige virksomheder. Jeg har udviklet alt fra strategier til logoer og udtryk. Listen er lang.

Plantbaseret mad – og kostdesign:
I 2008, begyndte jeg at interesserer mig for mad og kost. Jeg havde selv en mave-sygdom der drænede al min livskvalitet og blev nødt til at studere alt om kostsammensætning og faste. Jeg blev rask og startede med at udbrede de her forandringsprocesser gennem coaching.
Mine coaching med madprogrammer fik så stor succes, især blandt de kursister der mærkede livsvigtige forandringer på deres helbred, at interessen for mine workshops steg. Fra 2014, skalerede jeg så mine workshops og retreats om vegansk – og plantebaseret workshops til London, Cannes og København.

Fra 2017, begyndte jeg at blogge om vegansk mad og hvorfor planter er så essentielle for vores helbred og livskvalitet. Jeg var så privilegeret, at jeg nåede at deltage i SoMe kursus hos selveste Beth Kirby i 2019, hvor jeg lancerede min hjemmeside.

I 2020, udgav jeg så min plantebaseret kogebog på engelsk: Plant-Based Food, gennem forlaget Spitzen Publish 2020 med egne Fotoer og tekst. Jeg begyndte at engagere mig i organisationer som Danmarks Veganske forening og Biomimicryinstitute US.

Dannelsesrejsen om livsmestring:
Mit vendepunkt, der fik mig til at interesserer mig for holostisk sundhed og livsmestring startede i mine 20ér, men et bemærkelsesværdigt minde fandt sted i 1996, i Japan. Her mødte jeg zen-buddhistiske munke og valgte simpelthen at blive og lære meditationskunsten. Jeg var også så heldig at blive inviteret hjem til en af mine idoler, kunstneren Junichi Arai og under samme rejse få indblik i Plissee tekstil til Issey Miyaki.

Min træning i Japan, gjorde at jeg begyndte at dykke langt ned i meditationens verden og lære forskellige praksisser. I 2004, mødte jeg endnu en munk fra Sri Lanka 2004, der trænede mig i buddhistiske filosofier og meditations praksisser.

I 2009, gik jeg i lære hos Wayne Dyer og Louise Hay der tilbød studier og kurser i London. De havde været mine lærermestrer fra min ungdom og jeg var så heldig at møde dem personligt i London og blive trænet af dem.
Herhjemme valgte jeg at gå med ombord og hjælpe med at udvikle Kirke på Vej, fordi jeg mente at vi manglende større fleksibilitet til spritiuel dyrkelse, udenfor de danske kirkemurer. Meget kierkegaardsk, selvom jeg i mange år havde været buddhistisk.

Fra 2010, har jeg haft retreats på munke-øen St. Honorat udenfor Cannes, hvor vi udforskede yoga-kunsten, og den helhedsorienteret tilgang til vores kroppe
De sidste 15 år, har jeg arbejdet som LifeDesigner og udviklet et holistisk program, der ikke kigger isoleret på udfordringer, men helhedsorienteret.
I dag har jeg harmoneret min viden indenfor design, kunst, kost- og mad og livsmestring og min nye rejse har fokus på at skabe bevægelser herhjemme, der bryder tabuer og prioriterer livskvalitet. Vores helbred er udfordret af så mange negative tankemønstre og leveregler, mens vi er omfavnet af så meget tryghed, gennem vores velfærdsstat.
Det er derfor blevet en mission for mig, at vi også skaber velfærd i vores åndelige liv. Jeg ønsker et samfund for mine børnebørn, hvor der er plads til at de kommer andre mennesker ved og at de tør lukke andre ind. Jeg ønsker et samfund, der dyrker en kultur med langt mere åbenhed – mellemmenneskelig åbenhed, og en kultur der fejrer modige hjerter.

TILBAGE TIL forSIDEN

HVEM er Tina Casmose & khaterah parwani

Tina Casmose`s Baggrund

- lige i din lomme

BRAVEHEARTED praksisser

                        der bringer LIFEDESIGN helt tæt på dig. Din egen lommefilosof, der står klar til at give dig daglige og ugentlige værktøjer, der har til formål at guide dig fra kaos og krise til balance og ro.
Ovenfor fortæller Khaterah Parwani lidt om hvordan Bravehearted ideen startede.


ANSØG NU

App'en     

se næste youtube video 

APPén giver dig coaching og livsmestrings-værktøjer af en værdi, der normalt koster 25.000 kroner. Forløbet starter med en konsultation, hvor vi har fokus på din nuværende situation og hvor du vil hen. De 8 uger gennemgåes kort, så du får et overblik. Dine 8 ugers forløb starter blødt op med en intro-video, du altid kan gå tilbage til. Dagligt vil du få pop-up praksisser og værktøjer, så du ikke føler dig tabt på gulvet. Praksisserne og værktøjerne er nemme at implementere og tager max 20-30 minutter om dagen. De er fleksible og kan implementeres af enhver. Vi sørger for at følge op på dit forløb med en coaching-session, der finder sted en gang ugentligt. Du har desuden adgang til 2 workshops, der vil opløfte dig og gøre dig klogere på hvorfor og hvordan.

8 ugers BRAVEHEARTS COACHING med os ombord 

Bliv en del af vores BRAVEHEARTED community

ANSØG NU

INVESTERING PÅ 2.995 KR 

8 ugers coaching
30 minutters indledende konsultation
Intro-video
Daglige programmer og praksisser
2 x 30 minutters workshop
 Ugentlig video session på 30 minutter

Hvem er TIna casmose & khaterah parwani

Vil Du Være En Del Af Vores Fællesskab!

FÅ MERE INFO OM OS

Læs om HVEM vi er, HVORDAN det hele startede og HVORFOR vi har brug for et fællesskab der stiller skarpt på indre værdier, som får os til at vokse som mennesker. Vi vil være en bevægelse som giver mennesker tillid til hinanden og hvor vi ikke tager andres energier, men fokuserer på at sætte timeren på meditations-tid......

tage på en indre rejse - nok din mest meningsfulde rejse, en rejse der skaber forandringer på alle parametre

leve et liv med INDRE ro,  BALANCE og klarsyn

TAGE STYRINGEN OVER DEN ENERGI, du SELV SENDER UD, så du LÆREr AT NAVIGERE OG BALANCERE MELLEM Dine egne energier OG ANDRES ENERGIER

TAGE ANSVAR, TILGIVE dig selv og andre, OG klar til at GIVE SLIP PÅ ALLE DE ENERGIER, DER DRÆNER Dig 

LEVE I NUET OG nå dertil, hvor du MØDEr LIVET OG Andre mennesker MED ET MODIGT HJERTE

Hvad Får Jeg Med i App'en-Keywords

BRYDE NEGATIVE SPIRALER OG RYDDE OP I TANKEMØNSTRE, DER FASTLÅSER dig TIL EN VERSION, DER HØRER FORTIDEN TIL 

Vil Du I Kontakt Med Os
Så Tryk På Knappen Nedenfor

Vi vil Rigtig gerne tale med dig

Vi vil meget gerne høre fra Dig. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller via e-mail til tc@bravehearted.dk

Vores åbningstid er 10-17
Mandag-Fredag.
.

indsend formular

Kontakt

Vi vil være i kontakt med dig meget snart. I mellemtiden er du velkommen til at gennemse vores instagram- feed via nedenstående link 

Din meddelelse er blevet sendt

TAK

BACK TO TOP

BACK TO TOP

@TINACASMOSE

All imagery & content ©Tina Casmose 2023

Mød mig På Instagram

BUY NOW