APP

KONTAKT

PLANTEMAD

BØGER

SHOPPEN

LIFEDESIGN

OM TINA

HJEM

TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

 Jeg kommer med en Pioner-Karriere som Succesfuld Forretningskvinde, Designer og Idè-Udvikler med over 30 års erfaring. Jeg har opnået De Sjældne Drømme og sat Danmark på Verdenskortet, inden for Bæredygtigt Design og Mode. Jeg har Rådgivet, Brand-Udviklet og Coachet de store Virksomheder og været med som Pionèr indenfor Bæredygtig udvikling og Vegansk Madkultur. 

Siden slut 90'erne, har jeg fordybet mig i spændingsfeltet mellem design og holistisk sundhed. Jeg sætter barren højt for alt, hvad jeg kaster mig ud i og derfor blev jeg også trænet af verdens mest fremtrædende rollemodeller, lige fra Louise Hay til Wayne Dyer til munke fra Sri Lanka og Japan.

Med en international karriere indenfor mode og design med butikker i 12 forskellige lande, har jeg rejst verden tyndt og krydset vidt forskellige kulturer. Nogle af de rejser tog uventede drejninger og blev vendepunkterne i mit private - og karriereliv.

De vendepunkter, der gjorde indtryk på mig, var mødet med mennesker, hvis ro og energi ekkoede i en. Deres praksisser der prioriterede deres indre harmoni og glæde blottede det kaos, jeg selv gik og bar på. Et kaos, jeg troede var helt normalt. For lykken, den kommer jo og går, ikk?

De tidlige møder med spirituelle praksisser, åbnede min kreative verden og jeg fandt omsider modet til at spørge mig selv og mine nærmeste – ”Hvad er egentlig formålet med alt det vi kaster os ud i, alle de planer, pligter, ambitioner og drømme, hvis ikke vi mærker lykken indeni os?”
Hvad er formålet, hvis ikke vi har mestret en ro, der ekkoer i andre omkring os?
Hvad er livet, hvis vi ikke stræber efter at give det kvalitet?

Under dit forløb, går vi ikke på kompromis med kvaliteten i dit liv. for jeg har lært at alt det med karriere, ambitioner og potentiale kommer af sig selv. Alt det ydre kræver en vis drivkraft og hvis dit fundament står og vakler på øjeblikkelige impulser med succeser her og der, vil du altid præsterer uregelmæssigt.

Hvad der driver dig til at opsøge mig, er underordnet. For mig, handler det om at kvalitetssikre dit liv. Det er det, der er min drivkraft.

Mit mål er at give dig værktøjerne til at leve et liv med indre ro og balance. Et liv, hvor du har dig selv med, hvor dine behov bliver mødt og hvor dit møde med verdenen derude, efterlader et aftryk.

Målet er at vi bevæger os fra hvor du står til det der skal til, for at du hviler i din essens. Vi vil fokusere på dit energifelt, at du får et solidt fundament under dig, hvor din indre ro, ambition, tro og lykke er uafhængig af andre, det er nemlig nødvendigt at du er i kontakt med dig selv, at du kender dine behov og at du finder hjem til din ro, før du kan navigere i den ydre verden og skelne mellem, hvad der løfter dig og hvad der begrænser dig. Når vi er i kontakt med os selv og vi praktiserer og implementerer praksisser, der starter og slutter dagen med at lande i vores indre kerne, vil omverdenen også tilpasse sig vores energier.

Alle forløb er designet, struktureret og planlagt i fællesskab med dig. For mig som LifeDesigner, er du målet.

Design, der har dig som målet

Lad os pille alle de lag af, der slører og forvirrer dig, hver gang du griber modet til at løse en given udfordring. I vores sessioner, vil jeg bruge en struktureret metode, der giver dig konkrete værktøjer til forandring. Undervejs vil vi udvikle nye værktøjer, du kan implementere og arbejde med, så du ikke mister grebet.


60 minuters konsultation

BOOK NU

INVESTERING PÅ 1800 KR

Denne konsultation er timebaseret LifeDesign. Du kan også bruge sessionen til at afprøve min metodiske tilgang. Hver time tilrettelægges specielt af mig, udfra dine udfordringer og behov, 

1:1 Online eller Live

Gruppeforløbet er udviklet, designet og struktureret med fokus på viden og praksisser, der har til formål at bryde med det røgslør, der overskygger vores kontakt til os selv og vores kerne. Gruppeforløbet er en workshop på 4-5 timer. Vi vil efterfølgende have en samtale i plenum med afsluttende opsamling.  

Når Flere Går Sammen

Vi Løfter i Fællesskab

ANSØG NU

INVESTERING PÅ 3.400 KR pr. person

Gå sammen og vælg dette workshop, hvor I får livsforandrende værktøjer til et kvalitetsrigt liv. Med dette workshop, zoomer vi ind på hvor I står og hvor I søger hen. 

Igennem det 8 ugers forløb, vil vi gennemgå din kost, dine vaner, dine rutiner, og sammen vil vi rette fokus på dit mål, så du med din egen 'værktøjskasse' i hånden kan navigere i din nye virkelighed. Igennem denne proces, vil du lære dig selv at kende, og stole på din egen intuitive følelse. Uanset hvilken udfordring du står overfor, stor som lille, vil vi sammen navigere i den og målet er at du kommer styrket ud på den anden side.

8 UGERS LIFEDESIGN

ANSØG NU

INVESTERING PÅ 29.000 KR

Med et 8 ugers program, specialdesignet til Dig , tager vi skridt for skridt sammen. Du er i kontakt med mig jævnligt og hver dag får du guidance, til de metoder og praksisser som passer til lige netop dig. 

8 uger med mig ombord

Jeg er professionel træner med baggrund i professionel elite-kampsport. I mange år, rejste jeg verden rundt. Jeg var privat-træner for Hollywoods stjerner til stjerner herhjemme. Jeg levede drømmen. Jeg har aldrig manglet ambitionerne, men livskriser sker, og de tager ikke hensyn til alle de planer, vi går med og hvad omverdenen forventer af os, professionelt. Min krise kom helt uventet og slog mig helt ud. Jeg havde mistet troen, viljen og udsigten. Jeg havde prøvet forskellige ting, og søgt en del og spurgt mit netværk. Jeg går ikke på kompromis med kompetencer og kvalitet. Gennem en fælles kontakt, kom jeg så i kontakt med Tina Casmose, og fra første samtale, vidste jeg at jeg var havnet det rigtige sted. Hun ved lige præcis, hvad der skal til, før man føler sig tryg nok til at være sårbar. Altså med Tina, føler man ikke, at der er noget man ikke kan dele. Forløbet kommer helt tæt på og hele vejen rundt dig. Alt fra dine tanker, konkrete opgaver, øvelser og så er der de her værktøjer, der rykker rundt i en. Hun er, hvad hun lærer fra sig og det mærker man. Hendes varme stikker lidt dybere end på overfladen, og man får lyst til at arbejde for at nå dertil, hvor hun er. I dag er jeg der igen, hvor jeg mærker en glæde og ro indeni, jeg sørger for den samme energi i hjemmet og jeg er klar til at tage verden med storm, professionelt. Jeg har troen, visionen, praksisser og værktøjerne til både at gå efter mine drømme, men også at passe på mig selv, undervejs. Tina´s coaching har forandret alt. 

SOPHIA GHANI Personal BodyCoach

"Gennem en fælles kontakt, kom jeg så i kontakt med Tina Casmose, og fra første samtale, vidste jeg at jeg var havnet det rigtige sted." 

Hvad Siger Folk

tage på en indre rejse - nok din mest meningsfulde rejse, en rejse der skaber forandringer på alle parametre

leve et liv med FULDT UDSYN, GENNEM DIN INDRE ro,  BALANCE og klarsyn

TAGE STYRINGEN OVER DEN ENERGI, du SELV SENDER UD, så du LÆREr AT NAVIGERE OG BALANCERE MELLEM Dine egne energier OG ANDRES ENERGIER

TAGE ANSVAR, TILGIVE dig selv og andre, OG klar til at GIVE SLIP PÅ ALLE DE ENERGIER, DER DRÆNER Dig 

LEVE I NUET OG nå dertil, hvor du MØDEr LIVET OG Andre mennesker MED ET MODIGT HJERTE

Jeg Hjælper Dig, der Ønsker At...

BRYDE NEGATIVE SPIRALER OG RYDDE OP I TANKEMØNSTRE, DER FASTLÅSER dig TIL EN VERSION, DER HØRER FORTIDEN TIL 

Vi får os en snak om dine forventninger og Dine Behov 

Book En Fri Tlf eller
Online-Konsultation Hos Mig


Lad Os Starte!

Vi vil meget gerne høre fra Dig. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller via e-mail til tina@casmose.dk

Vores åbningstid er 10-17
Mandag-Fredag.
.

indsend formular

Kontakt

Vi vil være i kontakt med dig meget snart. I mellemtiden er du velkommen til at gennemse vores instagram- feed via nedenstående link 

Din meddelelse er blevet sendt

TAK

BACK TO TOP

BACK TO TOP

@TINACASMOSE

All image & content ©Tina Casmose 2023

Mød mig På Instagram