APP

KONTAKT

PLANTEMAD

BØGER

SHOPPEN

LIFEDESIGN

OM TINA

HJEM

TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

EN FORVANDLINGSPROCES,
DER STYRKETRÆNER DIN BEVIDSTHED OG PLANTER ET FRØ, DER FÅR DIG TIL AT SPIRE OG BLOMSTRE. 

ERFAREN FORRETNINGSKVINDE, PIONER INDENFOR DESIGN, IDE-UDVIKLING, HOLISTISK SUNDHED, LIFEDESIGN & MADKUNST 

Vil du vide mere!

PB Kogebog

APPèn BraveHearted

Ansøg nu og vær med fra starten  af vores community, når vi launcher Appèn

Min kogebog, Plant-Based food med nemme og lækre opskrifter, der styrker og løfter din sundhed

Ønsker du et grønnere liv, der ikke går på kompromis med smag. tag en fysisk workshop i plantebaseret madlavning. madlavning hvor jeg giver dig indsigt, værktøjer og opskrifter til et sundere liv.

få mere at vide

workshop info

Order her

Vil du vide mere

Workshop PB

LifeDesign, der kommer hele vejen rundt om dig, så vi i fællesskab sikrer mærkbar forandring

LifeDesign

Alt Det  

Jeg tilbyder

If Your Mind is a Garden, Your Thoughts are the Seeds.
Then You can decide whether you want to grow Flowers or Weeds

OSHO

Video

Et Visionært Samarbejde 

 forenet af erfaring, viden og modige hjerter. navnet er braveheartED

Det Handler om

Khaterah Parwani tager ordet...

I sommer 2022, sad jeg i Hareskoven med Tina. Den samtale varede i 8-9 timer og vi gik begge derfra med en gensidig søgen. Jeg har kendt Tina i mange år, hvor jeg har krydset veje med hende. Vi har hilst, drukket en kop kaffe indimellem, og ellers gået videre med hver vores liv. Da vi sad der i skoven, havde vi på trods af livets uforudsigelige kriser, en livslyst og frihed tilfælles. Vi begge det tilfælles, at vi havde gennemgået det jeg bedst vil definere som en spirituel hovedrengøring.

Jeg var vant til at flygte ind i karrierelivets ræs, når kriser kom for tæt på. De mest travle år på den offentlige scene, skete lige efter min mors pludselige død i 2013. Men i 2018, gik jeg ned med stress. En tilstand, der var så fremmed og uforståelig, og som jeg ikke kunne "arbejde" væk.

Mit helbred tvang mig til at trække stikket, og fordi jeg har generelt lidt svært ved at lave ingenting, brugte jeg flere måneder på at forstå den uro, jeg gik med, og vejen til den indre ro. Rejsen ind til den spirituelle verden var ikke fremmed, tværtimod. Mine afghanske rødder og min opvækst med mystikkens poesi og praksisser gjorde forståelsen meget lettere. Med en far, der tit mediterede og lærte os om vigtigheden af det åndelige liv, følte jeg nærmere at jeg fandt hjem igen.

Sådan føltes det også, da jeg mødte Tina og alle dage efterfølgende. Tinas spirituelle rejse hører til de sjældnes herhjemme i DK og på den måde var det en befrielse, at møde en der havde den rige erfaring, både personligt og professionelt. For mig var det en kæmpe inspiration at møde et menneske, der har en så stærk energi, livsglæde og ro at det smitter af på enhver, der går tæt på hende. I vores nære kontakt, blev jeg opmærksom på at den slags ro kommer af mange års træning og prioritering. Det kommer af en dyb bevidsthed om hvordan man vælger at møde sig selv og livet omkring en.  

Den sommerdag blev startskuddet på et venskab, der kiggede ud mod verden med en fælles vision. 

Gå videre til APP'en Bravehearted

Set i bakspejlet, var Tinas konsultation og nærvær og ikke mindst dybe sjæl og knowhow, det bedste der skete i mit liv, fordi hun hjalp mig til at finde ro og kærlighed til mig selv, og dermed også andre.
 Jeg havde lyst til en hurtig forandring, en form for mirakel, og jeg orkede hverken mindfulness eller en psykolog, fordi min tid er kostbar og jeg er et utålmodigt menneske .
 Tina tager dig i hånden, og fører dig i tryghed til et nyt sted i dit liv, og ja det kræver at ville flytte sig, men med Tina er det bare en vidunderlig rejse mod sig selv.
 Jeg vil sige, at det har ændret mit liv totalt, at hun gennem sine metoder og frugt-fastekur, for første gang lærte mig noget så svært, som at elske og respektere sig selv. Dette magiske møde med Tina, har skabt en helt ny mig, og en helt ny måde at forstå livet og udfordringer på, og jeg er hende dybt taknemmelig.


ANN WIBERG  Designer & Kunstner

"Jeg kontaktede Tina Casmose fordi jeg var drænet for energi, og ikke vidste hvad jeg skulle ændre ved mit liv, for at føle verden og mig selv igen." 

Hvad siger de

Jeg er professionel træner med baggrund i professionel elite-kampsport. I mange år, rejste jeg verden rundt. Jeg var privat-træner for Hollywoods stjerner til stjerner herhjemme. Jeg levede drømmen. Jeg har aldrig manglet ambitionerne, men livskriser sker, og de tager ikke hensyn til alle de planer, vi går med og hvad omverdenen forventer af os, professionelt. Min krise kom helt uventet og slog mig helt ud. Jeg havde mistet troen, viljen og udsigten. Jeg havde prøvet forskellige ting, og søgt en del og spurgt mit netværk. Jeg går ikke på kompromis med kompetencer og kvalitet. Gennem en fælles kontakt, kom jeg så i kontakt med Tina Casmose, og fra første samtale, vidste jeg at jeg var havnet det rigtige sted. Hun ved lige præcis, hvad der skal til, før man føler sig tryg nok til at være sårbar. Altså med Tina, føler man ikke, at der er noget man ikke kan dele. Forløbet kommer helt tæt på og hele vejen rundt dig. Alt fra dine tanker, konkrete opgaver, øvelser og så er der de her værktøjer, der rykker rundt i en. Hun er, hvad hun lærer fra sig og det mærker man. Hendes varme stikker lidt dybere end på overfladen, og man får lyst til at arbejde for at nå dertil, hvor hun er. I dag er jeg der igen, hvor jeg mærker en glæde og ro indeni, jeg sørger for den samme energi i hjemmet og jeg er klar til at tage verden med storm, professionelt. Jeg har troen, visionen, praksisser og værktøjerne til både at gå efter mine drømme, men også at passe på mig selv, undervejs. Tina´s coaching har forandret alt. 

SOPHIA GHANI  Personal BodyCoach

Hvad siger de

"Gennem en fælles kontakt, kom jeg så i kontakt med Tina Casmose, og fra første samtale, vidste jeg at jeg var havnet det rigtige sted." 

Jeg fik anbefalet et forløb hos Tina Casmose, da jeg gennem mange år havde lidt af migræne og slidgigt i så stor en grad, at det efterhånden påvirkede mit liv dagligt.
Jeg var i et forløb gennem 60 dage, med en kombination af Tinas frugt-faste og coaching. Jeg fik kort fortalt renset både krop og sjæl - og det har givet mig et liv helt uden smerter tilbage.
Frugt-fasten er hård at komme igennem, men det er det hele værd. Tina er med på rejsen hele vejen med kompetent vejledning og coaching.

Jeg kan varmt anbefale Tina – hun er både dygtig, nærværende og et super varmt menneske.
Jeg sender tit Tina taknemmelige tanker ❤


Helene Dahl,  52 år  Marketing Projektleder

Hvad siger de

"Jeg fik anbefalet et forløb hos Tina Casmose, da jeg gennem mange år havde lidt af migræne og slidgigt." 

Jeg var for år tilbage igennem et forløb, hvor Tina gennem kostvejledning og personlig guidning fik bugt med min candida svamp og derigennem mine gener.

Tina er en omsorgsfuld og inspirerende kvinde- så vil du spise dig til et bedre indre, kan jeg helt klart anbefale dig at række ud til Tina

Stine Benche, Head of Marketing

"Vil du spise dig til et bedre indre, kan jeg helt klart anbefale dig at række ud til Tina." 

Hvad siger de

tage på en indre rejse - nok din mest meningsfulde rejse, en rejse der skaber forandringer på alle parametre

leve et liv med INDRE ro,  BALANCE og klarsyn

TAGE STYRINGEN OVER DEN ENERGI, du SELV SENDER UD, så du LÆREr AT NAVIGERE OG BALANCERE MELLEM Dine egne energier OG ANDRES ENERGIER

TAGE ANSVAR, TILGIVE dig selv og andre, OG klar til at GIVE SLIP PÅ ALLE DE ENERGIER, DER DRÆNER Dig 

LEVE I NUET OG nå dertil, hvor du MØDEr LIVET OG Andre mennesker MED ET MODIGT HJERTE

Jeg Hjælper Dig, der Ønsker At...

BRYDE NEGATIVE SPIRALER OG RYDDE OP I TANKEMØNSTRE, DER FASTLÅSER dig TIL EN VERSION, DER HØRER FORTIDEN TIL 

Vi får os en snak om dine forventninger og Dine Behov 

Book En Fri Tlf eller
Online-Konsultation Hos Mig


Lad Os Starte!

Vi vil meget gerne høre fra Dig. Du kan kontakte os via kontaktformularen eller via e-mail til tina@casmose.dk

Vores åbningstid er 10-17
Mandag-Fredag.
.

indsend formular

Kontakt

Vi vil være i kontakt med dig meget snart. I mellemtiden er du velkommen til at gennemse vores instagram- feed via nedenstående link 

Din meddelelse er blevet sendt

TAK

BACK TO TOP

BACK TO TOP

@TINACASMOSE

All imagery & content ©Tina Casmose 2023

Mød mig På Instagram