TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

APP

KONTAKT

PLANTEMAD

BØGER

SHOPPEN

LIFEDESIGN

OM TINA

HJEM

TINA CASMOSE

EN DEL AF BRAVEHEARTED.DK

Welcome to the Blog

Smokescreen

SCROLL TO BEGIN

S

Neutra migas food truck whatever commodo locavore leggings, sapiente godard chicharrones literally consectetur af. Sapiente vape sustainable YOLO, magna dreamcatcher labore aliquip jianbing.

ABOUT US

CATEGORIES

SEARCH

EdITORIAL

STYLED SHOOTS

FLOWERS

WEDDINGS

PERSONAL

More faillure than success?

Why chase success instead of embracing failures, and then destroying those thoughts.

Tina Casmose

I know for sure I am provoking you in this matter, but I have exsperiensed more failure than succes and finaly found the answer how to embrace it instead of banging the head against the wall, because of it.

Have you experienced more failure than success?

I have written down 5 existential things that gives you the chance to change your mindset, please write it down!

  • Eksistence
  • Transformation
  • Turning in
  • Past lives
  • Understanding

Eksistence. Who are you in this world? How do you want to change your path, and the choices you have made in the past? Why did you place yourself in the situation? Think of yourself as beeing the front person in your wildest dream life!

Transformation. How can you change your mindset in a new way, on a new platform? What energy do you need, to comfort yourself being relaxed and knowing you are going in the right direction? Change your focus point and your mindset in a positive way.

Turning in. Open your inner eye and focus on your dreamlife. Put on some music that gives you relaxation or music that make you dance. Give yourself a new posibility to think happy thoughts. Attract all the good thoughts, all your beautiful memories of things that make you happy.

Past lives. Create what you want, ask and you will get. Write down in the present, then the power of creation will let it happen. Find the door that will send you past images of your life, and change as your mindset to where you want to go. Make a paradigm shift which sends you to new places.

Understanding. Everything good comes to me. Everything is possible, everything is magic and I have to live the life I deserve. The emotions in you come from your thoughts, let go of the bad thoughts, and only attract all the good with good thoughts. Use music and pictures to bring more energy into your body and mind. You are the creator of your own life. Believe that you have received what you have written down. Book as you book a trip, your dream trip, as if you received it, have already been on the journey of your life, felt the feeling of lying on exactly the beach, been on that mountain, etc.

If you would like more tools, how to make a plan and let it happen find it here.

DANSK:

Jeg ved helt sikkert, at jeg provokerer dig i denne sag, men jeg har prøvet mere fiasko end succes og endelig fundet svaret, hvordan man omfavner det i stedet for at slå hovedet mod væggen på grund af det.

Har du oplevet mere fiasko end succes?

Jeg har skrevet 5 eksistentielle ting, der giver dig chancen for at ændre dit tankesæt, skriv det ned!

  • Eksistensen
  • Transformation
  • At vende indad
  • Tidligere liv
  • Forståelse

Eksistensen. Hvem er du i denne verden? Hvordan vil du ændre din vej og de valg, du har taget i fortiden? Hvorfor placerede du dig selv i situationen? Tænk på dig selv som værende den forreste person i dit vildeste drømmeliv!

Transformation. Hvordan kan du ændre din tankegang på en ny måde, på en ny platform? Hvilken energi har du brug for, for at trøste dig selv med at være afslappet og vide, at du går i den rigtige retning? Skift dit fokuspunkt og dit tankesæt på en positiv måde.

At vende indad. Åbn dit indre øje og fokuser på dit drømmeliv. Sæt noget musik på, der giver dig afslapning eller musik, der får dig til at danse. Giv dig selv en ny mulighed for at tænke glade tanker. Tiltræk alle de gode tanker, alle dine smukke minder om ting, der gør dig glad.

Tidligere liv. Skab hvad du ønsker, bed om det og du vil få. Skriv ned i nutid, så vil skabelsens kraft lade det ske. Find døren til fortidens billeder af dit liv, og ændre så din tankegang til der, hvor du gerne vil hen. Lav et paradigme skifte som sender dig nye steder hen.

Forståelse. Alt godt kommer til mig. Alt er muligt, alt er magi og jeg kan leve det liv jeg fortjener. Følelserne i dig kommer fra dine tanker, slip de dårlige tanker, og tiltræk kun alt det gode med gode tanker. Brug musik og billeder til at få mere energi ind i kroppen og i dit sind. Du er skaberen af dit eget liv. Tro på at du har modtaget hvad du har skrevet ned. Bestil som du bestiller en rejse, din drømmerejse, som om du har modtaget det, allerede har været på din livs rejse, mærket følelsen af at ligge på lige præcis den strand, været på det bjerg osv.

Hvis du gerne vil have flere værktøjer til, hvordan du laver en plan og lader det ske. Find den her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BACK TO TOP

BACK TO TOP

@tinacasmose

All imagery & content ©Tina Casmose 2023